perjantai 11. toukokuuta 2012

Blogathon, 11. päivä: Purkkapaperi - Sticky Fingers

Arvostan kyllä sitä, että tuottajat keksivät ratkaisuja ongelmiin, joita en tiennyt itselläni edes olevankaan.


Mutta silti tätä Jenkin purkkapakettia katsellessani en voi olla miettimättä, onko pakkaus mielettömän nerokas vai vahva ehdokas vuoden turhakkeeksi.

Xylitol-jäystön purkissa on mukana nippu pieniä papereita, joihin purkan voi jauhamisen jälkeen kääriä.

Nyt on kysyttävä kuten olen tyyliblogeista oppinut: hot or not?

****

There's Finnish chewing gum in this little box. In addition to the gum, there's a bunch of little paper sheets. After you've chewed enough you can wrap your bubbly stuff into a paper.

As a consumer, I can not decide whether this is pure geniousity or the most ridiculous invention for a long time. Depending on the point of view the tiny paper sheets are great customer service or an irritating way to underestimate customer's ability to think independently.

4 kommenttia:

 1. Japskeissa noita on ollut maailman sivu (eli ainakin vuodesta 2004 saakka). Jos käytettyä purkkaa ei voi sylkäistä kadulle, niin se on laitettava taskuun tai käsilaukkuun tai takaisin siihen purkkarasiaan.

  VastaaPoista
 2. Kuntsa, kiintoisa kuulla! Voisin kuvitella, että myös esim. Singaporessa tällaisille papereille on kysyntää. Tämä vain tuntui minusta niin, öö, epäsuomalaiselta.

  VastaaPoista
 3. Toimistosiivoojana en pistäis pahakseni, vaikka purkankäärimisestä tehtäisiin lakisääteistä :D :D
  Väittäisin, että nuo olis pienempi paha kuin heittää joka viikko kymmeniä muuten siistejä pusseja roskiin, kun ei aika riitä repiä kymmeniä purkkia niistä irti..

  Marika

  VastaaPoista
 4. Marika, tuo on kyllä pistämätön puolustuspuhe papereiden puolesta. Jonkunhan ne köntit on siivottava. Sama varmaan pätee nuuskaläjiin.

  VastaaPoista

Sano sananen! Ole samaa mieltä, eri mieltä, haasta, korjaa virhe, ihmettele, anna lisätietoa, mitä tahansa, omalla nimelläsi tai nimimerkillä, mutta pysy asiallisuuksissa.