perjantai 9. maaliskuuta 2012

Perjantaitunnelmissa

Olen monena aamuna bussipysäkillä seistessäni ihmetellyt tien varressa päivästä toiseen seisovaa punaista, kehnokuntoista Ladaa, jonka kylkeen on valkoisella värillä maalattu teksti "joogilaen.ee" eli "juomalaina.ee".

Olen arvellut sen olevan opiskelijoiden bileauto, mutta silti on tehnyt mieli tarkastaa, onko kyseessä toimiva nettisivu.

Eilen vilkaisin, onko osoite käytössä. On se.

Kyseessä tosiaan on tallinnalainen firma, joka lainaa juomia, lähinnä alkoholia. Lainaukset tehdään soittamalla palvelunumeroon. Juomalainaamo toimii klo 22.00 - 7.00.

Lähetti tuo lainaajalle halutut juomat, ja lainaaja maksaa niistä pantin. Myöhemmin lainaajan pitää palauttaa samanlaiset juomat takaisin firmalle, jolloin hän myös saa pantin takaisin.

Nähtävästi tämänkaltainen bisnes ei ole mitenkään tavatonta, sillä nettisivulla on myös asiakkaiden käyttäjäkokemuksia tästä palvelusta ja siellä mainitaan "viinataksit", joihin verrattuna Joogilaen on kuulemma paljon parempi.

Kyllä tässä taas naiivi maalaistyttö on ihmeissään suuren maailman palvelutarjonnan edessä.

Ja ah: firman lainattavien tuotteiden valikoimaan kuuluvat myös kondomit.

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sano sananen! Ole samaa mieltä, eri mieltä, haasta, korjaa virhe, ihmettele, anna lisätietoa, mitä tahansa, omalla nimelläsi tai nimimerkillä, mutta pysy asiallisuuksissa.