keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Anu Saagim, Viron oma Oprah-Lenita-Lady Gaga

Enpä varmaan koskaan olisi voinut kuvitella kirjoittavani Anu Saagimista.

Nyt sen aika tuli. Törmäsin tänään nettisivustoon, joka lopullisesti vakuutti minut siitä, kuinka taitavasti Saagim tekee itsestään tuotetta.

Elu24.ee-sivuston alla on Saagim Social Club -niminen sivusto, joka tuntuu enimmäkseen esittelevän Saagimia edestä, takaa, istualtaan ja makuultaan, vaatteissa ja ilman. Jokunen hänen ajatuksensakin joukossa on, mutta niitä saa hieman hakea kohu - überseks - playboy - raju - burleski - bile-eläin - blondi -sanastoa sisältävien otsikoiden takaa.

Hankala Saagimia on kehenkään verrata. Hän on julkisuuden henkilö, koska on julkisuuden henkilö, mutta totaalisena tyhjäpäänä en osaa häntä nähdä. Saagim pitää itseään johdonmukaisesti ja häpeilemättä otsikoissa ja tekee sen aina omalla ronskilla tyylillään. Mauttomia ja ärsyttäviä tempauksia Saagimilla riittää, mutta oman linjansa hän tuntuu pitävän.

Brändi-sanan merkitystä en ehkä syvällisesti ymmärrä, mutta ei liene aivan metsässä sanoa, että Saagim on  onnistunut luomaan itsestään menestyvän brändin, joka myy. Kaikki tuntevat hänet ja kaikilla on hänestä mielipide.

Sitäpaitsi Saagimista käytetään Virossa nimeä Bravuuritar. Ihmisen, jolle on ajastaan syntynyt (vai onkohan sekin Saagimin itse keksimä) oma, vain häntä tarkoittava nimitys, täytyy olla jonkin sortin ilmiö.

2 kommenttia:

  1. 100% LOOK AT MIRROR CRAZY BITCH ANU!!!!!!!!!!!!
    ALL FINLAND HATE YOU 100% !!!!!!!

    FUCK YOU OLD COW, FROM ESTONIA!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos selkeäsanaisesta, yksiselitteisestä kommentista. Saagim herättää tunteita, kummallakin puolella lahtea.

    VastaaPoista

Sano sananen! Ole samaa mieltä, eri mieltä, haasta, korjaa virhe, ihmettele, anna lisätietoa, mitä tahansa, omalla nimelläsi tai nimimerkillä, mutta pysy asiallisuuksissa.